Tuesday, February 22, 2011

loomaliharullid

Olen jätkuvalt turulkäimise fänn. Nii ilusat ja head liha saab sealt. Seekord tõin loomaliha, lõikasin õhukesed viilakad, haamerdasin nad veel õhemaks, et oleks hea rulli keerata. Retsept nägi ette täidiseks rosinaid ja pähkleid, aga mul tuli lisaks veel sibul ja porgand ja kesse enam mäletab, mis seal kõik sees oli. Tikud tuleb rullile ka sisse pista, et laiali ei laguneks. Siis natuke praadida rulle pannil ja potti, koos tomatikonservi, küüslaugu, õli ja maitseainetega. Podisema pidi vist vaid 15-20 mitutit. Kui üle keeta, siis läheb liha kõvaks ja kuivaks. Proovisin järgi -  ei soovita. Mahlasena on oluliselt mõnusam.

Picture 142 Picture 140

No comments:

Post a Comment