Wednesday, February 9, 2011

Hea inimene, tule aita!

help-logo-ketas-120x120 Olen juba ammu mõelnud, et Eestis võiks olla koht, kus kõik, kes tahavad teha midagi head või kedagi aidata või midagi ära anda või lihtsalt vabal ajal midagi kasulikku teha, leiaksid üles need, kellele seda abi või tuge vaja oleks. Nüüd on asi tõsiselt kätte võetud ja HELP.EE tegeleb suurejoonelise vabatahtliku töö ja teineteise abistamise promomisega. Ei ole meil ju see vabatahtlikkus kombeks ja ei oska enda abi kuhugi pakkudagi – ei tea, kes ja mida võiks vajada. Ja muidugi alatine küsimus – kuhu anda oma väikseks jäänud ja ära tüüdanud riided?! Siin on mõni võimalus. Ja mööblit vajavad nemad.

hulgas on nii sündantlõhestavaid lugusid, et õudne kohe. Jääpurikaohver Milana ja tulekahjus kodu kaotanud pere, näiteks. Aga on ka võimalus toetada organisatsioone, mis tegelevad laiemate teemadega, mille jaoks kahjuks riigi ja KOVide rahakotist raha ei jagu – asenduskodud ja lastekodud hakkavad kohe silma, kõnehäirega laste lasteaed, rinnavähi sõeluuringu peene masina ostmine ja muidugi erinevad loomade varjupaigad.

Ühesõnaga, väga hea algatus! Loodan ainult, et lisaks rahalisele abistamisele tekib sinna lehele ka võimalusi jõu ja nõuga kaasalöömiseks. Just sellised projektid nagu näiteks vanem võde-vanem vend ja mtüd kellele võiks vabatahtlike tööd vaja minna. Aga võibolla on hoopis selleks mõeldud teine koht – www.vabatahtlikud.ee.

No comments:

Post a Comment