Wednesday, February 22, 2012

Flambeeritud banaan

Udupeen nimi, lihtne magustoit. Kasutasin seda retsepti. Ega ma muidugi tea, kas mul õigesti välja tuli või kuidas maitsema tegelikult peaks. Aga süüa kõlbas ja tuli lahmatas pannil põlema nii suur, et ma suisa ehmusin. Pildile sai juba tagasihoidlik leegike. Tegin nii nagu uhked kokad telekas – kallutasin panni gaaasipliidil tule poole ja pann olgi leekides. Kustus ruttu ära ka, ei olnudki lõppkokkuvõttes hirmus.

DSC_4893flambeer1

Valmismagustoidust ei taibanud pilti teha, pistsin pintslisse ja tahtsin veel. Mida see tuli täpselt magustoidule juurde andis, ma ei teagi. Mõni päev varem tegin lihtsalt võis praetud banaani,oli ka väga maitsev. Sel flambeeritud versioonil on muidugi kerge alkoholimaitse juures ja pisut ehk vähem magusust. Rääkimata sellest, et efekt on muidugi võimas. Vanillijäätis on tugevalt soovtuslik siia kõrvale. Järgmine kord proovin banaanikastmesse laimi panna.

No comments:

Post a Comment