Monday, August 2, 2010

Põltsamaaa, ehtne ja heaaa

Käisime Põltsamaal. Lihtsalt niisama ringi vaatamas. Enamasti teatakse Põltsamaa lossi (ja muidugi mahla ja veini), nüüd ehk ka roosiaeda, mis kõik ongi väga toredad, aga minu lemmikuks oli jõgi. Jõgi ja jõe-äärsed pargikesed-pardikesed teevad linnapildi nii mõnusaks ja hubaseks. Pisike armas linn.

DSC_5725 DSC_5727 DSC_5732DSC_5709   DSC_5651 DSC_5654

Osa lossi on üsna korrast ära. Otsisime pimedates koridorides Eesti pressifoto 2009 näitust. Leidsime neist koridoridest 5 viita näitusele, aga näitust ennast ei leidnudki.

DSC_5698 DSC_5691

Küll aga leidsme katusekorruselt toreda näituse. Kunstigalerii pART, Andres Koorti ja Sven Saagi näitus. Iseteenindus – raha karpi, laualt pilet. Lahkudes palun kustutage tuli.

DSC_5685 DSC_5682

Lossi veinikeldris on ka pisike nostalgiahõnguline näitus.

DSC_5661 DSC_5656

2 comments:

  1. Vat selline blogi mulle meeldib! Esiteks lahe, kuidas elamused sind ootamatus kohas varitsevad. Ma poleks eales selle peale tulnud, et Põldtsamaa võib olla huvitav! See on ju see koht, kust ainult läbi sõidetakse ;-)

    Ja tore on see ka, kuidas sa asju märkad ja neist kirjutad!

    ReplyDelete
  2. Põltsamaa on minu jaoks ka ainult läbisõidu koht olnud, tunduski, et oleks aeg vaadata, mis seal tegelikult on. arvan, et igas pisikeses kohas on midagi, mida vaadata. kasvõi lihtsalt näha, kuidas inimesed elavad

    aga aitäh heade sõnade eest. mul hea meel, et blogi meeldib ja huvitav tundub. ma just eile mõtisklesin selle üle, et ei tea, kas siin blogis kellelegi peale minu siin ka midagi on

    ReplyDelete